Haberler

106. MÜSİAD GİK KONYA’DA

106. MÜSİAD GİK KONYA’DA
17-18 Haziran 2022 tarihlerinde “Yeşil Kentsel Dönüşüm ve Yeni Dünyanın Yol Haritası ” ana temalı 106. Genel İdare Kurulu Toplantısı, MÜSİAD Konya Şubesinin ev sahipliğinde; 
MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Yurt içi ve Yurt Dışı Şube Başkanları, Temsilcilik Başkanları ve MÜSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Genel İdare Kuruluyla ilgili tüm MÜSİAD üyelerine davette bulundu. 


Başkan Hilmi Kağnıcı’nın daveti şöyle; 
“MÜSİAD'mızın Genel İdare Kurulu toplantılarının 106.sını 17-19 Haziran’da Konya'da gerçekleştireceğiz.
Teşkilatımızın olağan toplantılarına ilaveten bu buluşmamızda üyelerimizin birbirleri ile tanışıp iş konuşabilecekleri  B2B , Mini Fuar ve Sektörel Toplantılar gerçekleşecek . 
Bunların yanında Konyamızın manevi atmoferi ile de misafirlerimizi buluşturacağız . Alaadin camii , Selçuklu Sultanları ziyareti Mevlana Hz. Türbesi ve Bize özel sema gösterimi programlarımızdan bazıları
Bu büyük buluşma için Selçuklu Medeniyetinin kurucusu, kadim başkent Konya’mıza tüm başkanlarımızı yönetim kurullarını ve üyelerimizi tabiki aileleriyle beraber bekliyoruz. 
17 Haziranda Konya’dayız”

ÖncekiTARIMDA BİLİNÇ ARTIYOR
SonrakiMÜSİAD Genel Başkan Asmalı: Masada ve sahada güçlü Türkiye var